sportvoeding

Je bent goed bezig, je sport veel en let op je voeding. Maar toch merk je dat je niet verder komt in je sport, hoe hard en veel je ook traint. Het kan zijn dat je voeding niet optimaal is voor de training die je volgt.

Update Covid-19: Vanaf 3 maart gaan de deuren van mijn praktijk weer open! Dat betekent dat ik cliënten weer in mijn praktijk kan ontvangen, maar wel met een aantal maatregelen:

  1. Bij klachten passend bij het coronavirus wordt de afspraak verzet. We maken een nieuwe afspraak als de klachten voorbij zijn en de coronatest negatief is.
  2. Een mondkapje is aan te raden als we van en naar mijn praktijk lopen. In mijn praktijk zitten we op 1,5 meter afstand met een scherm tussen ons in, het mondkapje mag dan af.
  3. Voor en na elk consult wordt de praktijk gereinigd en gelucht.

Kennismakingsgesprek

We hebben we eerst een kennismakingsgesprek, geheel gratis en vrijblijvend, zodat je daarna kunt bepalen of ik je verder kan helpen.

Intakegesprek en 3 vervolgconsulten

Ik ga met je op zoek naar het optimale voedingspatroon dat op jouw lijf is geschreven. We beginnen bij de basis, want zonder goede basisvoeding kunnen we niet optimaal presteren. Daarna gaan we kijken hoe we rond de sportmomenten je eetpatroon kunnen verbeteren, zodat je het maximale uit je lijf kunt halen. Ik maak geen gebruik van (eiwit)shakes of repen, tenzij in hoge uitzondering de situatie daar om vraagt. Sportvoeding kan je namelijk prima uit normale voeding halen, al die speciale sportproducten heb je meestal helemaal niet nodig!

Daarna duiken we uitgebreid in je eetgewoonten en je sportmomenten. Eerst zorgen we dat er een goede basisvoeding staat, daarna gaan we kijken naar sportspecifieke voeding. Ten slotte kom je nog een keer terug om de puntjes op de i te zetten.

Kosten

€ 250,- (betaling in termijnen mogelijk)