Recensies

Sylvana

Na heel veel jaren te hebben geworsteld met allerlei vormen van diëten en afslankclubs was ik toe aan een begeleiding waarbij mijn natuurlijke manier van gezond eten verfijnd werd en waarbij ik van mijn snaaibuien af kon komen. Door de begeleiding bij Anouk kreeg ik inzicht in het patroon waardoor de snaaibuien ontstonden. Ik heb dit door deze begeleiding positief kunnen doorbreken.

Merle

Ik ben begonnen met mijn begeleidingstraject om het voor mij lastig was om te bepalen wat nu goed is in combinatie met het vele sporten (fitnessen) wat ik doe. Ik wilde nog graag wat kilo’s kwijt maar ik wilde wel mijn spiermassa behouden. Tijdens mijn begeleidingstraject heb ik veel gehad aan de kundigheid van Anouk. De focus ligt op een gezonde levensstijl die voor altijd vol te houden is en zorgt voor een duurzaam resultaat. Anouk gaat niet mee met de hype, onderzoekt alles en kijkt naar de wetenschappelijke argumenten. Past nieuwe dingen toe in haar advies. Daarnaast is er ook ruimte voor de mentale puzzel tijdens het veranderen van je leefstijl. Anouk is erg begripvol, betrouwbaar, betrokken, kundig en geduldig.

Dorris

Anouk geeft een prettige en een persoonlijke begeleiding. Ze zoekt naar de juiste manier van aanpak die het beste bij je past en geeft goede tips en adviezen. Ze is altijd positief en blijft stimuleren.