Over mij

 

Mijn naam is Anouk van Dijk- van Roon en ik woon met mijn gezin in Tiel. Mede door de komst van onze drie kinderen, is mijn interesse ontstaan in het bereiden van gezonde maaltijden, zonder allerlei toevoegingen. De ernstige voedselallergie van één van onze kinderen maakte het noodzakelijk alle etiketten van producten te lezen. Zo groeide mijn interesse in gezonde voeding en heb ik de opleiding gewichtsconsulent gevolgd en mijn diploma behaald.

Ik ben eigenlijk de hele dag met voeding bezig, niet alleen beroepsmatig, maar ik geniet er ook enorm van om in de keuken te staan!

Ik vind ik het heerlijk om met mijn gezin te gaan mountainbiken of wandelen. Ook kan je me regelmatig tegenkomen op mijn racefiets. Heerlijk mijn hoofd leegfietsen om weer met volle energie er tegenaan te gaan!

Ik haal enorm veel voldoening uit het begeleiden van mensen naar een gezonde leefstijl. Hypes of snelle crashdiëten komen er bij mij niet in. Ik ga back to basics: zelf koken en goede, onbewerkte producten gebruiken. Ik laat je graag zien hoe je in kleine stappen je voedingspatroon makkelijk gezonder en lekkerder kan maken. Daarnaast laat ik je zien hoe je zelf gezondere keuzes kunt maken in de supermarkt. Het mooiste vind ik nog dat mijn cliënten al snel aangeven zich beter in hun vel te voelen zitten naarmate hun voeding gezonder wordt. Ook dat helpt in het proces om af te kunnen vallen!

Specialisaties

Naast mijn diploma gewichtsconsulent heb ik twee specialisaties:
Kind en voeding - begeleiding van kinderen naar een gezond gewicht.
Sportvoeding - haal meer uit jezelf door een optimaal voedingspatroon voor je sport