Gezinsbegeleiding

Wil je met je gezin gezonder gaan eten, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan biedt gezinsbegeleiding je de oplossing. Samen gaan we op zoek waar de verbeterpunten zitten en stap voor stap gaan we met het hele gezin naar gezondere eetgewoonten.

Kennismakingsgesprek

Dit gesprek is gratis en geheel vrijblijvend. Ik leg je uit hoe we aan de slag gaan en vraag ik je wat jullie willen bereiken. Het gesprek kan telefonisch, in mijn praktijk, of bij jullie thuis plaatsvinden.

Intakegesprek

Jullie krijgen van mij een intakeformulier mee, dat we tijdens het gesprek bespreken. Aan de hand van het gesprek stellen we samen een stappenplan op.

Voorraadcheck

We gooien niet rigoureus het voedingspatroon om, maar pakken het stap voor stap aan. Eerst kom ik bij jullie thuis om te bekijken wat je in de voorraad- en koelkast hebt liggen. We bekijken de etiketten van diverse producten en bepalen of er een gezondere keuze mogelijk is.

Vervolgconsulten (4 keer)

In de vervolgconsulten bespreken we alle eetmomenten (ontbijt, lunch, avondmaaltijd en tussendoortjes) en hoe je die gezonder kunt maken.
Tijdens elke vervolgafspraak bespreken we hoe de afgelopen periode is gegaan, wat gaat makkelijk en wat kost nog moeite? Ik coach jullie stap voor stap naar een gezonde leefstijl. Het uiteindelijke doel is dat jullie zelf goed inzicht krijgen in gezonde en minder gezonde producten en dat het gezonde voedingspatroon een gewoonte is geworden.

Kosten

€ 295,-