Blog

Beat Blue Monday!

Wat is jouw goede voornemen van 2020? Gezonder eten, meer gaan sporten, minder alcohol? En hoe staat het daar nu mee?
Vandaag is het Blue Monday, blijkbaar de meest deprimerende dag van het jaar, de meeste goede voornemens sneuvelen rond deze dag (en die vakanties lijken ook nog zo ver weg).

Is jouw goede voornemen ook in de prullenbak gegooid? Misschien heb je de lat voor jezelf te hoog gelegd. Dan is vandaag een mooie dag om nieuwe doelen te stellen! Beat Blue Monday en start vandaag gewoon opnieuw met goede voornemens die je wel in korte tijd kunt behalen!
Maak doelen die op korte termijn haalbaar zijn. En als je dat doel hebt behaald, ga je naar een volgend doel, zodat je stap voor stap bij je gewenste einddoel komt.

Wil je bijvoorbeeld afvallen en ben je het nieuwe jaar heel streng begonnen? Maar is afgelopen weekend toch helaas de hele reep chocola "verdwenen" en ook nog een zak drop aangebroken, want “het maakt nu toch niet meer uit”?

Start dan vandaag opnieuw! Verander je eetpatroon in kleine stapjes en sta jezelf af en toe ook wat lekkers toe, dan schiet je minder snel uit de bocht.

Merk je, dat je het lastig vindt om in je eentje je ongezonde gewoonten af te leren? Neem dan contact met me op, dan verslaan we samen Blue Monday! Ik help je stap voor stap naar een gezondere leefstijl, met af en toe ruimte voor wat lekkers. Iets niet mogen eten bestaat niet! (Alleen hoeveel en hoe vaak zal wel een beetje anders worden!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *