1 op 1 begeleiding

Wil jij graag gezond afvallen, maar lukt het je niet alleen? Ik begeleid je stap voor stap naar een gezonde leefstijl, zodat je geleidelijk en duurzaam kilo’s kwijtraakt.

Update Covid-19: Vanaf 3 maart gaan de deuren van mijn praktijk weer open! Dat betekent dat ik cliënten weer in mijn praktijk kan ontvangen, maar wel met een aantal maatregelen:

  1. Bij klachten passend bij het coronavirus wordt de afspraak verzet. We maken een nieuwe afspraak als de klachten voorbij zijn en de coronatest negatief is.
  2. Een mondkapje is aan te raden als we van en naar mijn praktijk lopen. In mijn praktijk zitten we op 1,5 meter afstand met een scherm tussen ons in, het mondkapje mag dan af.
  3. Voor en na elk consult wordt de praktijk gereinigd en gelucht.
Kennismakingsgesprek

Dit gesprek is gratis en geheel vrijblijvend. Ik leg je uit hoe we aan de slag gaan en vraag ik je wat je wil bereiken. In principe houden we het gesprek in mijn praktijk, maar kan ook eventueel telefonisch plaatsvinden.

Intakegesprek

Voor het intakegesprek krijg je van mij een intakeformulier mee, dat we bespreken we tijdens het gesprek. Ik weeg je en ik zal je lengte, BMI en tailleomvang vaststellen. Vervolgens krijg je een eetdagboek mee naar huis, waarin je aan gaat geven wanneer, wat en hoeveel je eet en wat je aan beweging doet.

1e consult

We bespreken het voedingsdagboek en stellen we samen jouw plan van aanpak op. Gezond afvallen bestaat uit een goede, gezonde basisvoeding, goed slapen en voldoende bewegen. We gooien niet rigoureus het voedingspatroon om, maar pakken het stap voor stap aan.

Vervolgconsulten

In de daaropvolgende weken en maanden coach ik je stap voor stap naar een gezonde leefstijl.

Online coaching

Wil je graag een gezondere leefstijl, maar lukt het je niet naar mij toe te komen? Ook dan kan ik je helpen! We kunnen het hele traject ook digitaal uitvoeren. De afspraken zullen dat via Skype, Facetime of WhatsApp video plaatsvinden.

Basis

€ 250,-

Intake (60 min)

8 consulten (30 min)

2 weegconsulten (15 min)

Online hulp via Whatsapp

Een goede start

€ 395,-

Intake en consult 1 (60 min)

8 consulten (30 min)

4 persoonlijke weekmenu's

Online hulp via WhatsApp

Boek "Gezond afvallen" als extra ondersteuning


Duur: ongeveer 4 maanden

Doorpakken

€  495,-

Intake en consult 1 (60 min)

10 consulten (30 min)

2 weegconsulten (15 min)

4 persoonlijke weekmenu's

Online hulp via Whatsapp

Boek "Gezond afvallen" als extra ondersteuning

Duur: ongeveer 8 maanden

Het roer om

€  595,-

Intake en consult 1 (60 min)

13 consulten (30 min)

4 weegconsulten (15 min)

4 persoonlijke weekmenu's

Online hulp via Whatsapp

Boek "Gezond afvallen" als extra ondersteuning

Duur: ongeveer 12 maanden

  • Betaling in termijnen mogelijk